Veel gestelde vragen

BETALINGEN:

 

Moet ik een borg betalen voor het huren van een oldtimer?

Nee, je hoeft geen borg te betalen voor het huren van een oldtimer. Wel beschik je over een eigen risico van 500,- 

 

Moet ik vooraf betalen of kan ik ook betalen bij de loods?

Betalingen kunnen vooraf betaald worden via ideal, maar het is ook mogelijk om bij de loods te betalen met de pin of contant.

 

Praktische informatie:

 

Kunnen er kleine kinderen mee in de oldtimers?

Qua babyzitjes is het vaak lastig om dit vast te zetten in de oldtimers, maar zeker niet onmogelijk. Houd er wel rekening mee dat sommige kleine kinderen anders reageren op het geluid van een oldtimer.

 

Heb je ervaring nodig om in een oldtimer te rijden?

Nee, je hoeft geen ervaring vooraf om een oldtimer te besturen. Na een korte instructie is het voor iedereen mogelijk om in een oldtimer te rijden, mits in het bezit van een geldig rijbewijs.

 

Zit de brandstof bij de prijs inbegrepen?

Nee, je neemt de oldtimer mee met een volle tank, en je dient de oldtimer ook weer in te leveren met een volle tank. Tijdens de routes wijzen we altijd een benzinepomp aan waar je eventueel kunt aftanken

 

Hoe ben ik verzekerd wanneer ik in een oldtimer rij?

Tijdens het rijden in een oldtimer ben je standaard all-risk verzekerd, met een eigen risico van 500,- De verzekering is op basis van zelf rijden zonder chauffeur 

 

Mag er een hond mee in een oldtimer?

Wanneer je graag een hond mee wilt nemen, dan is dit zeker mogelijk. Graag altijd vooraf even contact met ons opnemen over de hond. Kosten voor het meenemen van een hond is 20,- dat is inclusief een lekkere versnapering voor de hond onderweg.

 

Mag ik de oldtimers versieren?

Ja, zolang het de oldtimer niet beschadigd, en daarna zelf weer opgeruimd wordt.

 

Routes:

 

Ben ik mij verplicht aan de routes te houden?

Wanneer je kiest voor een arrangement in combinatie met een dagdeel, dan is het verplicht om je aan de route te houden. Wanneer je de oldtimers voor een complete dag huurt dan mag je de tijd vrij besteden.

 

Moet ik ook per kilometer betalen?

Wanneer je een dagdeel huurt krijg je hier niet mee te maken. Voor een complete dag zijn de eerste 150 km vrij, daarna betaal je 0,25 per kilometer extra.


Wat zijn de tijden voor het huren van een oldtimer?

Tijden dagdeel:
9:00 t/m 12:30
14:00 t/m 17:30
18:30 t/m 22:00 (mits licht)

complete dag:
9:00 t/m 17:30