VW T1 Spijlbusje

119,00

Excl. BTW: €119,00

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
vw-t1-spijlbusje-lazy-sunday-deal

Omschrijving

Om het succes van het Volkswagenbusje te begrijpen, moeten we terug naar het begin. De bus is bedacht door Ben Pon, de eerste Volkswagen importeur. Pon zag in de Volkswagenfabriek in Wolfsburg een transportwagentje voor onderdelen, aangedreven door de motor van een Kever. De zogenoemde ‘plattenwagen’ kon niet op de openbare weg gebruikt worden, omdat de chauffeur achterop het voertuig zat, boven de motor. Pon zag een grote kans voor de Europese markt, waar volgens hem vraag was naar een dergelijk voertuig. Hij maakte een ruwe schets van de T1 in zijn agenda. Het werd een bus met ronde vormen, de motor achterin en het stuur voorin. Op basis van zijn schets ontwierp Volkswagen tussen 1947 en 1949 de Transporter, en liet vier prototypes aan het publiek zien.

PRAKTISCHE INFORMATIE:
(Let op!) Arrangementen zijn alleen mogelijk om te boeken in het weekend. (Zaterdag en zondag).


Tijdens deze arrangementen dient u zich te houden aan de aangegeven route. Wilt u vrije besteding? Vul dan een complete dag in.

Tijdstippen voor de arrangementen:
Ochtend dagdeel 9:00 t/m 12:30
Middag dagdeel 14:00 t/m 17:30
Avond dagdeel 18:30 t/m 22:00 ( mits het nog licht is)


(Let op. vul altijd de juiste hoeveelheid personen in. Dus mocht je aangeven ik hoef maar een mand/borrelpakket voor 2, maar je komt met 6 personen dan geldt er een toeslag van 5,- per persoon van welke geen pakket geboekt is. Deze maatregel moeten we treffen aangezien de oldtimers bij meer personen ook meer belast wordt. Wat automatisch op langere duur ook meer onderhoud oplevert. Om dit probleem op te lossen hebben we dit in een pakket omgezet. Bedankt voor uw begrip)

Beschikbare opties:

Selecteer een dagdeel!  

Beoordelingen (24)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder