Volkswagen Kever met luchthoorn

85,00

Excl. BTW: €85,00

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
volkswagen-kever-met-luchthoorn

Omschrijving

De kever, de meest verkochte auto aller tijden. En dat is niet voor niks! Het design was anders dan alle andere autos die in die tijd van de band af rolden. Maar dat was het niet alleen, de combinatie van de degelijkheid de betrouwbare motor en bovenal de betaalbare prijs zorgde ervoor dat iedereen deze auto wilde hebben. De kever moest de kloof dichten tussen de rijke mensen met een auto en jan modaal die zich geen dure auto kon veroorloven. Een ondergewardeerd punt is duidelijk de lucht gekoelde boxer motor. Deze was uniek voor de tijd, super betrouwbaar en heel makkelijk om voor de gewone man aan te sleutelen. in 1971 werd de kever officieel de meest verkochte auto aller tijden en stootte daarmee de FORD-T van de troon.

PRAKTISCHE INFORMATIE:
(Let op!) Arrangementen zijn alleen mogelijk om te boeken in het weekend. (Zaterdag en zondag).


Tijdens deze arrangementen dient u zich te houden aan de aangegeven route. Wilt u vrije besteding? Vul dan een complete dag in.

Tijdstippen voor de arrangementen:
Ochtend dagdeel 9:00 t/m 12:30
Middag dagdeel 14:00 t/m 17:30
Avond dagdeel 18:30 t/m 22:00 ( mits het nog licht is)

(Let op. vul altijd de juiste hoeveelheid personen in. Dus mocht je aangeven ik hoef maar een mand/borrelpakket voor 2, maar je komt met 6 personen dan geldt er een toeslag van 5,- per persoon van welke geen pakket geboekt is. Deze maatregel moeten we treffen aangezien de oldtimers bij meer personen ook meer belast wordt. Wat automatisch op langere duur ook meer onderhoud oplevert. Om dit probleem op te lossen hebben we dit in een pakket omgezet. Bedankt voor uw begrip)

Beschikbare opties:

Selecteer een dagdeel!  

Beoordelingen (1)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder